Produkter för eller mat (5)

Tomatkonscentrat - På burk, i glas eller i tub

Tomatkonscentrat - På burk, i glas eller i tub

Konserverad tomatkonsentrerad, glasburk eller tub. Även tillgängliga: skalade tomater och krossade tomater. contact@formed-equipments.com
Livsmedel - 100% Ekologisk Sto-mjölk från Ventoux för Drickande

Livsmedel - 100% Ekologisk Sto-mjölk från Ventoux för Drickande

Färsk eller fryst att ta med (ta med en kylväska) 1/2 L påse
Nyheter - Chocofruits från Provence - 165g eller 350g

Nyheter - Chocofruits från Provence - 165g eller 350g

Maison Lesage Pâte de fruits de Provence inlindade i gianduja-praliné med mandlar från Provence och fruktöverdrag. Förvaring på en torr plats mellan 16 och 20 °C. Ingredienser: socker, kakaosmör, mandlar från Provence, kakaopasta, skummjölkpulver, dehydratiserat glukossirap, stabiliserande sorbitol i pulverform, aprikos, körsbär, fikon, jordgubbe, vatten, jordgubbe, körsbär, fikon, aprikos, gelifierande pektin, beläggningsmedel gummi arabicum, citronsyra, sojalecitin
Nyheter - Tryfflar - 150g eller 300g

Nyheter - Tryfflar - 150g eller 300g

Maison Lesage Rostade hasselnötter från Piemonte, täckta med gianduja-praliné med hasselnötter och mandlar från Provence, krispig feuilletine och choklad. Förvaring i en torr plats mellan 16 och 20 °C Ingredienser: hasselnötter från Piemonte, socker, mörk chokladöverdrag 62 %, vit choklad 32 %, smulade kakor, kakaosmör, vit choklad 32 %, mandlar från Provence, mjölkchoklad 33 %, helmjölkpulver, kakaopasta (kakaobönor), skummjölkpulver, beläggningsmedel shellack, arabisk gummi, kakaopulver, smör, vaniljextrakt med korn.
Nyheter - Oliver - 150g eller 300g

Nyheter - Oliver - 150g eller 300g

Maison Lesage Amandes de Provence täckta med mörk och mjölkchoklad, dragerade och färgade naturligt. Förvaring i en torr plats mellan 16 och 20°c. Ingredienser AMANDER från Provence, mörk choklad 62%, mjölkchoklad 33%, vit choklad 32%, beläggningsmedel gummi arabicum, gummilack, naturliga färgämnen spirulina, maltbarley, citron, safflor, rädisa, svartvinbär, äpple.